Beiskolázás 13. évfolyamra
(érettségi utáni képzés)
Főmenü

Humán szakmai napot tartottunk

Dátum: 2023. 03. 28 08:12:44 Szerző: nadori95

HUMÁN SZAKMAI NAP
2023

Március 23-án  újra megszerveztük iskolánkban a  Humán szakmai napot. Diákjaink az aulában részt vettek a  nap nyitó eseményén,  a „Másképp beszélgetünk Szamosvölgyi Péter polgármester úrral”, c. beszélgetésen. Az érdekes kérdéseket dr. Fazekas Márk aljegyző úr tette fel. A délelőtt folyamán átadtuk az irodalom és a történelem tantárgyi verseny és a „Petőfi 200” pályázatunk keris helyezettjeinek járó jutalmakat. Ezután Gecse Istvánné kolléganőnk szavalta el nagy sikerrel kedvenc versét és a 10.C és 9.C osztály néptáncos fiai:, Sedlák Ákos ,Tóbiás Szabolcs és Sasi Krisztián hangulatos „legényes” táncukkal szórakoztatták diákjainkat. Délután az osztályok csapatai általános műveltségi versenyen mérték össze tudásukat. A csapatokat történelemi, irodalmi, játékos anyanyelvi, szókincsfejlesztő, művészeti és hagyományőrző interaktív feladatok várták.

Délután az általános iskolások részére korábban meghirdetett „Petőfi 200” művészeti (rajz és ppt.-készítés) pályázat eredményhirdetésére került sor. A pályázatunk nagy sikerét mutatja, hogy közel 100 pályamű érkezett a környék kilenc általános iskolájából. Köszönjük szépen a Bodrogolaszi Zempléni Általános Iskola , a Magyar - Szlovák Két Tanítási  Nyelvű Általános Iskola és Kollégium, a Kazinczy Ferenc  Általános Iskola, Jókai Mór Tagintézménye , az Olaszliszkai Hegyalja Általános Iskola, a Petőfi Sándor Református Általános Iskola, a Sárospataki Farkas Ferenc Művészeti Iskola Ricsei Tagintézménye, a sárospataki Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola , a sátoraljaújhelyi Árpád- házi Szent Margit Katolikus Általános Iskola és a Vámosújfalui Általános iskola diákjainak,  hogy részt vettek a pályázatunkon és a programunkon. A pedagógus kollégáinknak pedig a felkészítést. A beérkezett gyönyörű rajzokból az iskola aulájában kiállítást rendeztünk, a beküldött és a helyezéseket elért ppt-t pedig folyamatosan, videóként láthatták délelőtt és délután is az érdeklődők.

Köszönjük a felkészítő tanárok, szülők és természetesen a kisdiákok és keris diákjaink aktív munkáját! Gratulálunk az eredményekhez! A verseny fő szervezője Gecse Istvánné tanárnő és Boross Sándor munkaközösség-vezető volt. Munkájukat az iskolavezetés és minden munkaközösségi tag lelkesen segítette, támogatta. Köszönjük! Szintén nagy köszönet a segítségért a rendszergazdáknak, a stúdiósoknak és a fotósoknak! Reméljük, hogy jövőre is ilyen jó hangulatú, eredményes humán szakmai napot tudunk szervezni!

Zemplén TV beszámolója a Humán szakmai napról:

Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium
© 2011-2024 Katolikuskeri.hu
Az oldal 0.036 másodperc alatt készült el 64 lekéréssel.
Memória használat: 473.64 kb
Katolikuskeri.hu
Verzió 1.0
Készítette: Tehetséges tanulóink 😊
Kiadás dátuma: 2019. 01. 01