Beiskolázás 9. évfolyamra
Főmenü

Érettségi és szakmai vizsga információk

Dátum: 2020. 04. 16 15:36:33 Szerző: nadori95

Tisztelt Szülők!
Kedves érettségi és szakmai vizsga előtt álló diákok!

A mai napon a Gulyás Gergely, miniszter által elmondottak alapján tájékoztatjuk Önöket, Titeket, hogy a tanévben írásbeli érettségi vizsga lesz, illetve a szakmai vizsgák megszervezésénél is ez a vizsgatípus lesz preferált.

Mivel egyelőre az iskola sem rendelkezik több információval – várjuk a miniszteri utasítást, rendeletet – ezért most bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. Amint részletes ismeretekhez jutunk, azt minél előbb megosztjuk Önökkel, Veletek a szokásos elektronikus felületeken, illetve az osztályfőnökökön keresztül közvetlenül is.

Azt kérjük minden vizsgára készülőtől, hogy készüljön az írásbeli, gyakorlati érettségire, vizsgatevékenységre, ahogyan azt eddig is tették. Az írásbeli érettségi vizsgák május 4-én fognak kezdődni, a szakmai vizsgákkal kapcsolatban pedig majd az egyes szakmákra vonatkozóan külön-külön fogunk tájékoztatást adni az ITM utasítása alapján.

Egyelőre mindenki türelmét kérjük! Folytassátok tovább a felkészülést és továbbra is vigyázzatok magatokra és családtagokra! #maradjotthon

Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium
© 2011-2024 Katolikuskeri.hu
Az oldal 0.031 másodperc alatt készült el 64 lekéréssel.
Memória használat: 473.66 kb
Katolikuskeri.hu
Verzió 1.0
Készítette: Tehetséges tanulóink 😊
Kiadás dátuma: 2019. 01. 01