Beiskolázás 9. évfolyamra
Főmenü

Elérhető az ideiglenes felvételi rangsor

Dátum: 2020. 03. 11 11:52:44 Szerző: nadori95

Elérhető az ideiglenes felvételi rangsor

A felvételi vizsga utolsó eseményeként 2020. február 24-én került sor az iskolánkba jelentkező nyolcadikosok szóbeli meghallgatására, melynek keretében a jelentkező motiváltságát és kommunikációs képességét, valamint az általános műveltsége szintjét mértük. A meghallgatásra három bizottságot szerveztünk. Valamennyi bizottság megállapította, hogy a jelentkezők túlnyomó többsége kellő tájékozottsággal bírt a választott szakot illetően és ennek birtokában céltudatosan választott szakirányt.

A követelményeknek megfelelő tanulókat a hozott és a felvételi vizsgán szerzett pontszámok együttes összege alapján rangsoroltuk 

Ideiglenes felvételi rangsor itt elérhető

 

Tisztelt Szülők!

Miután megtekintették a rangsort, engedjék meg, hogy segítsünk annak értelmezésében illetve értékelésében.

Ebben a rangsorban minden, az adott képzésre jelentkező diák szerepel. Tehát, van olyan diák is, aki mindhárom osztályunkba jelentkezett, esetleg más iskolába is beadta a jelentkezését. Természetesen mindenkit csak egy osztályba vehetünk fel, s vannak, akik végül is nem a mi intézményünket választják. Ennek eredményeképpen előfordulhat, hogy bár az Ön gyermeke a 20. helyen szerepel, de a más osztályba, más iskolába jelentkező diákok miatt ő lesz majd a valós rangsorban a 6. 

Amennyiben bizonytalan a felvételi sikerességét illetően, illetve ha bármilyen kérdése lenne, akkor feltétlenül hívja az iskolát (tel: 47/521-104)!

A jogszabály lehetővé teszi, hogy 2020. március 19-én és 20-én az általános iskolában módosítsák a tanulói adatlapon a középiskolák sorrendjét. Ha nem az iskolánkat írta első helyre, de mégis a mi intézményünket szeretné, ekkor még változtathat!

Amennyiben az V. István Katolikus Szakgimnázium és Gimnáziumot jelölték meg első helyen, ne változtassanak a sorrenden akkor sem, ha más iskolában kedvezőbb helyen áll gyermeke.

Március 22-ig munkanapokon 8-15 óra között ügyeletet tartunk, ha kérdése lenne a módosítással vagy a rangsorral kapcsolatban (Tel.: 47/521-104).

 

A végleges felvételi jegyzéket a Hivatal állapítja meg. A felvételről és az elutasításról szóló döntést 2020. április 30-ig küldjük meg az érintettek részére.

 

Köszönjük Önöknek, hogy megtiszteltek bennünket bizalmunkkal, amikor gyermeküket iskolánkba irányították!  

Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium
© 2011-2024 Katolikuskeri.hu
Az oldal 0.028 másodperc alatt készült el 64 lekéréssel.
Memória használat: 473.49 kb
Katolikuskeri.hu
Verzió 1.0
Készítette: Tehetséges tanulóink 😊
Kiadás dátuma: 2019. 01. 01