Főmenü

7. KIDS Országos Sakkverseny

Dátum: 2020. 03. 08 13:27:55 Szerző: lut

7. KIDS Országos Sakkverseny
2020. február 29.
Második alkalommal rendezhette meg az V. István Katolikus Szakgimnázium és Gimnázium, Árpád-házi Szent Margit Általános Iskola, Óvoda a Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége (KIDS) sakkversenyének országos döntőjét. A helyszínt ismét a Keri patinás aulája adta. A versenyre Kecskemétről, Budapestről, Mezőkövesdről, Miskolcról, Sárospatakról érkeztek versenyzők. Kilenc intézmény 56 tanulója nevezett hat korcsoportban. A rendezvény megnyitásán köszöntőt mondott Sebes Péter igazgató és Dr. Rózsahegyi Ferenc, városunk jegyzője. Ezt követően verssel, pomponos műsorral köszöntötték iskolánk tanulói a résztvevőket. A verseny lebonyolításának rendjét, szabályait Galkó Tibor, a Megyei Sakkszövetség főtitkára ismertette. A küzdelmek svájci rendszerben, illetve körmérkőzés formájában zajlottak. A versenyt Bereczky Judit, a KIDS főtitkára értékelte és zárta. Az első 3 helyezett érmet, 4-6 helyezettek oklevelet vehetett át Sebes Péter igazgató úrtól. A rendezvény végén minden versenyző diák és kísérő kis ajándékot kapott. Szeretnénk megköszönni az önkormányzat támogatását, a pedagógusoknak és versenyzők segítő szüleinek pedig a lebonyolításban nyújtott segítséget.
A rendezvényt sportszerű küzdelmek, izgalmas végjátékok tették emlékezetessé, melyben a gyerekek és felnőttek egyaránt jól érezték magukat.
Iskolánk tanulói az alábbi eredményeket érték el:
1.h.: Frankó Csenge (IV.Kcs.), Özel Szamira (V.Kcs.), Petercsák Dominik (VI.Kcs.)
2.h.: Bodnár Bánk Miklós (I.Kcs.), Szakszon Hanna (III.Kcs.), Újlaki Ágota (IV.Kcs.), Tóth Bence Péter (V.Kcs.)
3.h.: Czipóth Dániel Ádám (II.Kcs.), Juhász Viktória (III.Kcs.), Kassai Csaba (III.Kcs), Kósa Norbert (IV.Kcs.), Hadari Dávid (V.Kcs.)
4.h.: Kassai Eszter (II.Kcs.), Klubert Bálint (V.Kcs.)
5.h.: Szakszon János (I.Kcs.), Lázár Ivett (II.Kcs.), Nagy Erik (III.Kcs.)
6.h.: Bodnár Bodza (II.Kcs.), Czipóth Arnold Krisztián (III.Kcs.)
7.h.: Pejsa Tímea (II.Kcs.)
8.h.: Tóth Marcell (III.Kcs.)
Gratulálunk minden résztvevőnek az elért eredményéhez!

Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium
© 2011-2024 Katolikuskeri.hu
Az oldal 0.011 másodperc alatt készült el 26 lekéréssel.
Memória használat: 475.55 kb
Katolikuskeri.hu
Verzió 1.0
Készítette: Tehetséges tanulóink 😊
Kiadás dátuma: 2019. 01. 01