szalagavató 2012.11.23

 

November 23-án elérkezett végzős diákjaink (12.A, 12.B, 14.A) iskolai életében az egyik legemlékezetesebb esemény, a szalagavató napja. A Latabár Színház nézőtere megtelt az ünnepélyes pillanatokban osztozni akaró szülőkkel, rokonokkal, barátokkal.
A szalagavató első, ünnepélyes része a diákok színvonalas műsorával kezdődött, melyben versek és dalok hagzottak el az élet által szabott feladatokról, a reményekről, a boldogság felé vezető útról. Ezt követően Gubala Róbert esperes úr imát mondott a fiatalokért, és megáldotta a szalagokat, melyeket az osztályfőnökök az összetartozás jelképeként tűztek fel tanítványaik mellére. Majd Sebes Péter igazgató úr mondta el ünnepi gondolatait, kiemelve, hogy arra kell törekednünk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, és megtaláljuk az életnek azt a területét, ahol megmutathatjuk emberi értékeinket.
A szalagavató második részében a 12.A és 12.B osztály tanulóinak műsorát láthattuk. Sok tánccal, zenével, humoros műsorszámokkal szórakoztatták a közönséget, és megható pillanatokat is szerezve bizonyították, hogy lassan felnőttek a "gyerekek", akik a közös célokért összefogva képesek sokat dolgozni, és büszkék lehetünk rájuk.
(KEMA)

A szalagavatóról készült fotók a képtárunkban megnézhetők.

Gulácsi Zoltán által készített videó felvétel és a Zemplén Televízió tudósítása a videótárunkban megtekinthető.